dronty
Vítejte na blogu, který je sice chaotický, ale každý si vybere. Od jídla, vtipů, mouder až po příběhy ze skutečného života. Dokonce je už možno prohlédnout i obrázky. Email: dronty1@seznam.cz
Grilování - Candát
4 "filety" z candáta, 150g másla, 2 citrony, barevný pepř, tozmarýn, slanina nebo olej na potření grilu, sůl.
Příprava:
Filátka opepříme, lehce osolíme, zakapeme šťávou z citronu a necháme cca 10 min. odležet. Gril potřeme slaninou nebo olejem a rybu grilujeme cca 3-5 minut na rozpáleném roštu z každé strany. Nejdříve však ze strany s kůží. Rozpustíme máslo, přidáme větvičku rozmarýmu (celou), šťávu z 1/2 citronu a pepř a sůl.
Pečeného candáta přelejeme na talířích máslem a doplníme plátkem citronu.
15.04.2010 09:51:35 |
stálý odkaz
Komentáře
0 komentářů:přidat komentář
<< na úvod
Profil
Jméno: Hana Růžková
Aktuální články












Rubriky















































































